Politica de rambursări și retururi

Produsele achiziționate de pe site-ul jadatelier.ro pot fi returnate conform Ordonanţei de urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (denumită în continuare O.U.G. 34/2014).

Astfel, în termen de 14 zile de la primirea produsului comandat fie de către dumneavoastră, fie de către o terță persoană numită de către dumneavoastră, alta decât transportatorul, aveți dreptul legal de a renunța la cumpărarea produsului, fără penalitati și fără invocarea unui motiv.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să completați formularul de retur de pe site-ul nostru. După completarea formularului, vă vom transmite fără întârziere, confirmarea de primire a cererii de retragere. După retragere, vom rambursa suma primită de la dumneavoastră, plata transportului fiind suportată de către client, fără întârzieri nejustificate și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Rambursarea banilor se va efectua în contul IBAN specificat de dumneavoastră în formularul de retur. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele.
Produsul/produsele returnat/e trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat, în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc. Sunteți responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

Pe românește, ai dreptul să renunți la produsele pe care le-ai cumpărat, în termen de 14 zile de la ziua la care ai primit produsele, în condițiile prevăzute mai sus. Ni le trimiți înapoi și noi îți returnăm banii. Din punct de vedere legal, nu trebuie să invoci niciun motiv. Ar fi drăguț să ne oferi o explicație ca, pe viitor să putem evita situațiile de acest gen.